Sporty Magazine official website | Members area : Register | Sign in

About

Quieres comprar la camiseta

Plataforma per Catalunya denuncia 21 locals comercials d’immigrants a L’Hospitalet de Llobregat

sábado, 31 de diciembre de 2011

La delegació local de Plataforma per Catalunya a L’Hospitalet de Llobregat, encapçalada per Daniel Ordóñez, ha denunciat un total de 21 establiments regentats per immigrants que incomplien la Llei d’horaris comercials la Diada de Catalunya.

La denúncia ha obligat a tancar els negocis que no han respectat l’obligació de tancar l’11 de setembre en virtut d’allò exposat a la Llei 8/2004 de 23 de desembre de la Generalitat, que en el seu primer article estableix que els establiments comercials han de romandre tancats els dies 1 de gener, 1 de maig, 11 de setembre i 25 de desembre.

L’acció està emmarcada en una iniciativa realitzada conjuntament a tot Catalunya per part de totes les delegacions locals del partit. El passat 1 de maig els delegats locals ja van denunciar un total de 529 comerços que no van respectar la legislació vigent.

El portaveu de PxC a L’Hospitalet, Daniel Ordóñez, assegura que “PxC continuarà exercint de poder executiu, perquè les lleis existeixen, però no hi ha voluntat de fer-les complir. Vetllarem per tal que els comerços d’immigrants no tinguin cap privilegi, ja que està destruint el teixit comercial tradicional. No respecten els horaris i molts treballadors no estan donats d’alta a la Seguretat Social. Ara haurem de veure si a l’Administració li tremola el pols a l’hora de sancionar-los o continua cedint terreny davant els immigrants.”

L'obertura d'un establiment comercial en diumenge o dia festiu no inclòs en el calendari anual està tipificat com a infracció lleu, i la reincidència en la comissió d’infraccions lleus en un període de dos anys es considera una infracció greu que pot ser sancionada amb una multa d’entre 60.001 euros i 300.500 i a la qual hauran de fer front molts dels comerços denunciats el dia de la Diada perquè també van obrir l’1 de maig.

“Mentre els polítics dels altres partits s’afanyen a sortir a les fotografies que coparan les portades dels diaris de l’endemà als actes institucionals de la Diada, nosaltres continuem treballant a peu de carrer sense treva” –ha afegit el president del partit, Josep Anglada.

Artículo de R. Spieler‏ presidente del partido "Nouvelle droite populaire"

jueves, 29 de diciembre de 2011

Artículo de la revista francesa Rivarol sobre el V Congreso de PxC
17 de abril de 2011.


El número 2995 de la prestigiosa revista nacionalista francesa, “Rivarol”, dedica un artículo al V Congreso de la Plataforma per Catalunya.

¡Sagrados combatientes, esos catalanes!

Hace unos días fui invitado, al quinto congreso del movimiento identitario catalán Plataforma per Catalunya, que se celebró en una localidad próxima a Barcelona. Un joven movimiento defensor de la identidad catalana, no independentista, de un dinamismo increíble y en fuerte progresión. Presidido por Josep Anglada, muy apoyado por August Armengol y Enrique Ravello. El partido acaba de estar a punto de entrar en el Parlamento catalán, pero tienen la certitud, de aumentar masivamente el número de electos municipales, en las elecciones que tendrán lugar dentro de un mes.

Durante el congreso se presentaron un centenar de cabezas de listas municipales, lo que representa más de 1500 candidatos, todo un logro para un movimiento tan joven. Harald Vilimsky, secretario general del FPÖ, nuestra amiga Hilde de Lobel, del Vlaams Belang, tomaron la palabra. Mario Borghezio, diputado de la Lega Nord, envió un mensaje de apoyo. El discurso de Josep Anglada fue sin concesiones: resueltamente contra la invasión y a favor de la liberación de Europa. Resueltamente contra el liberalismo que mata a los pueblos y contra el capitalismo mundialista. Yo logré, y lo escribo con toda modestia, el entusiasmo de los congresistas cuando declaré: « El combate por nuestra liberación es aquí, en Europa, no en Afganistán, no en Irán, no en Palestina, no en Israel. Nuestros soldados europeos, no tienen la vocación de morir por Washington, ni por Tel Aviv »

Inútil decir que nuestros amigos de Plataforma per Catalunya no tienen la menor intención de viajar a Israel para lograr una ilusoria respetabilidad.

Categories