Sporty Magazine official website | Members area : Register | Sign in

About

Plataforma per Catalunya denuncia 21 locals comercials d’immigrants a L’Hospitalet de Llobregat

sábado, 31 de diciembre de 2011

Share this history on :
La delegació local de Plataforma per Catalunya a L’Hospitalet de Llobregat, encapçalada per Daniel Ordóñez, ha denunciat un total de 21 establiments regentats per immigrants que incomplien la Llei d’horaris comercials la Diada de Catalunya.

La denúncia ha obligat a tancar els negocis que no han respectat l’obligació de tancar l’11 de setembre en virtut d’allò exposat a la Llei 8/2004 de 23 de desembre de la Generalitat, que en el seu primer article estableix que els establiments comercials han de romandre tancats els dies 1 de gener, 1 de maig, 11 de setembre i 25 de desembre.

L’acció està emmarcada en una iniciativa realitzada conjuntament a tot Catalunya per part de totes les delegacions locals del partit. El passat 1 de maig els delegats locals ja van denunciar un total de 529 comerços que no van respectar la legislació vigent.

El portaveu de PxC a L’Hospitalet, Daniel Ordóñez, assegura que “PxC continuarà exercint de poder executiu, perquè les lleis existeixen, però no hi ha voluntat de fer-les complir. Vetllarem per tal que els comerços d’immigrants no tinguin cap privilegi, ja que està destruint el teixit comercial tradicional. No respecten els horaris i molts treballadors no estan donats d’alta a la Seguretat Social. Ara haurem de veure si a l’Administració li tremola el pols a l’hora de sancionar-los o continua cedint terreny davant els immigrants.”

L'obertura d'un establiment comercial en diumenge o dia festiu no inclòs en el calendari anual està tipificat com a infracció lleu, i la reincidència en la comissió d’infraccions lleus en un període de dos anys es considera una infracció greu que pot ser sancionada amb una multa d’entre 60.001 euros i 300.500 i a la qual hauran de fer front molts dels comerços denunciats el dia de la Diada perquè també van obrir l’1 de maig.

“Mentre els polítics dels altres partits s’afanyen a sortir a les fotografies que coparan les portades dels diaris de l’endemà als actes institucionals de la Diada, nosaltres continuem treballant a peu de carrer sense treva” –ha afegit el president del partit, Josep Anglada.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarios: